Ασφάλιση Σπιτιού

asf;aleies spitiou parosΗ κατοικία , το σπίτι αποτελεί για τον κάθε άνθρωπο την αναφορά του στη ζωή , την προσωπική του ασφάλεια και το χώρο φιλοξενίας της οικογένειας του. Έτσι, αποκτά πέρα από συμβολική αξία και πραγματική αντικειμενική αξία και μία περιουσία που απαιτεί προστασία.

Το σπίτι αντανακλά το προσωπικό μας γούστο, τις επιθυμίες , τις επιδιωκόμενες ανέσεις στη ζωή μας για τα οποία αφιερώσαμε ενέργεια υλική και πνευματική.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε   είναι σχεδόν ανέφικτο να αποκαταστήσουμε τυχόν φθορές , καταστροφές, κλοπές που μπορεί να προέλθουν από πολλές και διάφορες πηγές.

Η ιδιοκτησία μας καθημερινά εκτίθεται σε μια σειρά από κινδύνους- επιθέσεις, διαρρήξεις, φυσικές καταστροφές και τόσες άλλες απειλές που ξεπερνούν τις προβλέψεις μας. Αυτή την αδυναμία μας καλείται να καλύψει η ιδιωτική ασφάλιση κατοικίας απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο του Μαυρομάτη Μάριου στην Πάρο προσφέρουμε με φερεγγυότητα τη σιγουριά που αναζητάτε στο σπίτι σας με το χαμηλότερο κόστος για αποκατάσταση ζημιών , απωλειών και οτιδήποτε άλλο διαταράξει τη γαλήνη της κύριας οικίας σας , ή του εξοχικού σας σπιτιού . Τα ασφαλιστικά πακέτα αφορούν ιδιοκτήτεςενοικιαστές καθώς και δανειολήπτες, ενώ  εκπονούνται από μεγάλες εταιρείες που συνδυάζουν εμπειρία και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα νέα μας