Ασφάλιση Υγείας

health insurance parosΗ ασφάλιση υγείας αφορά στην ιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει τον πελάτη σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος, παρέχοντας τις εισφορές για τα ιατρικά έξοδα και την αποζημίωση που καλύπτει το εισόδημα για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του.

Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, η ασφάλεια υγείας μπορεί να προσφέρει πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις, φάρμακα, εξετάσεις), δευτεροβάθμια(νοσηλεία σε νοσοκομείο), οικογενειακά πακέτα, ομαδικές ασφαλίσεις εταιρικές ή άλλου είδους , ή ακόμη και εξατομικευμένα πακέτα ασφάλισης.

Έτσι, ακόμη και στις δύσκολες καταστάσεις που ενδέχεται να βιώσει κάποιος άνθρωπος, όπως αναπηρία, αιφνίδιο θάνατο , μακροχρόνια και πολυδάπανη περίθαλψη, μπορεί να νιώθει πιο προετοιμασμένος και λιγότερο εκτεθειμένος στην τύχη με ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο του Μαυρομάτη Μάριου στην Πάρο γνωρίζουμε πόσο κρίσιμη είναι η υγεία για τη ζωή όλων μας και πόση αβεβαιότητα κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας και στη δημόσια περίθαλψη. Γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα κοντά σας με λύσεις για τον καθένα ξεχωριστά ώστε να διασφαλίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε σύντομα για το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που σας ταιριάζει.

Τα νέα μας